Köttfärsbloggen.se

Blogg

Färsta advent

Inga kommentarerDå var det dags, nu börjar det!

Första advent. Med börja menas att hela december börjar med allt vad det innebär.

Kommer ihåg en tid då jag hade en så kallad todo-list som startade dagarna före första advent. Den sträckte sig ända fram till självaste julafton. Ibland stod jag och slog i alla julklappar på julaftonsmorgon. Lagom till Kalle Anka var man helt slutkörd. Vilken stress! Något slags självförvållat program som jag skapat för den perfekta julen. Jag tror att det många gånger blev väldigt bra också men att det kan bli minst lika bra ändå, utan allt det där. Två saker att ha med sig: be om hjälp och det blir jul ändå. Det ända jag kan sakna med den tiden (som jag lovar att återuppta som pensionär) är: välja fina omslagspapper och snören, lacka paketen och skriva rim på allas julklappar. Det skall jag göra sen, sen…

Trevlig, mysig och stressfri första advent till alla köttfärsdiggare önskar Köttfärsbloggen.